7 december 2019 14:30

Scheidsrechter

Kor de Haan

Onbekend

De laatste wedstrijd thuis voor de winterstop was tegen Stadspark uit Groningen,
ik heb vorige week 1 helft van hun bekeken en wist toen genoeg.
Het was een goed voetballende ploeg die je weinig ruimte moest geven en met deze opdracht stuurde ik mijn team het veld in.

De beginfase was voor de gasten en het was voor ons alleen maar tegenhouden.
Al in de 10e min. kwamen we door een frommelgoal op een 0 – 1 achterstand.
Misschien hadden we deze tegengoal nodig want vanaf dat moment gingen we beter voetballen en dat leverde al gauw een aantal kansen voor ons op.
In de 15e min. stuurde Matthijs met een lange bal Bo de diepte in, voorzet op Thys maar op het moment dat hij de bal wou inschieten werd Thys aangetikt door een verdediger maar de bal ging niet op de stip.
20e min. corner Robin, kopbal Thys net naast. 22e min. Matthijs diep op Robin, voorzet op Thys maar schot van Thys werd door verdediger weggewerkt.
23e min. Thys op Wouter, via een verdediger corner, uit de corner van Robin
kwam de bal bij Kevin Vd Tuuk die passt op Wouter, kapt van zijn linkervoet naar zijn rechter en hij knalt de 1 – 1 binnen.
30e min. Wij in de aanval, Schot Thys werd gestopt door de keeper die zorgde voor een snelle omschakeling , bal komt bij spits van de gasten die vanaf de punt 16 de bal over keeper Stijn heen schiet hoog in ons doel, 1 – 2 .
Maar gelukkig werd al vrij vlot de gelijkmaker gemaakt, in de 32e min.
Matthijs hoge bal op Thyss en die loopt met zijn borst de 2 – 2 binnen.
33e min. vrije trap Robin hoog voor de goal maar net te hoog voor bij de 2e paal staande koppel Wouter en Thys.
34e min. schot van Wouter na corner gekraakt.35e min. vrije trap door Roy opzij gelegd op Jeffrey maar die schiet naast .
39e min. Schot Robin in de handen van de keeper.40e min. vrije bal Jeffrey keeper redt. 41e min. Robin schiet snoeihard naast.
43e min. Robin schiet verwoestend hard de 3 – 2 binnen uit een afstandschot.
45e min. Bo langs de lijn, schot werd geblokt.
Ruststand 3 – 2

10 minuten na de rust 3 wissels toegepast, gezegd dat de tegenstander geen meter ruimte mocht hebben en we begonnen aan de 2e helft.
In de 55e min.gaat Robin op de keeper af werd onderuit gehaald en de bal gaat op de stip. Roy wist daar wel raad mee en stuurde de keeper naar de verkeerde hoek, 4 – 2 . 57e min. Wouter voorzet maar verdediger werkt weg.
62e min. Ruben hard voorlangs , de bal is te hard voor Thys.
65e min. Matthijs vanaf 40 m. net over het doel.
73e min. David op links ervandoor , kapt naar zijn rechtervoet , voorzet op Joey maar die schiet net over.