Veendam 1894 JO9-1

Groep 2 12

31 augustus 2019 8:45

Onbekend

Vandaag stond onze eerste (beker) wedstrijd weer op het programma. Na een lang leuke vakantie waren we als team helemaal compleet en hadden we erg veel zin in!

We begonnen goed aan de wedstijd, Yvar en Lieke achterin en Jasper, Elisabeth en Yuricha in de aanval. We merkten dat we nog wat aan elkaar moesten wennen maar kregen al gelijk de kans om te scoren. Helaas was de keeper van de tegen partij ons net te snel af. Daarna begon Veendam 1894 grip op de wedstrijd te krijgen en scoorde een paar keer. We wisselden goed door zodat Milan ook kansjes kreeg en ook goed verdedigde. Onze doelman Mark had echt prachtige reddingen zodat we goed in de wedstijd bleven!

We gingen de rust in met een 4-2 achterstand, beide doelpunten werden gescoord door mij. In de 2e helft werd er gelijk weer door Veendam gescoord en bracht Elisabeth ons weer terug in de wedstrijd met een prachtig schot. Toen begonnen we erin te geloven dat we nog ‘slechts’ 2 doelpunten nodig hadden om een gelijkspel eruit te slepen.

Helaas begon daarna de vermoeidheid een grote rol te spelen en scoorde Veendam een paar keer zodat we ze niet meer konden inhalen.

De trainer en ouders vonden dat we het erg goed hadden gedaan en dat we de volgende keren heus een paar wedstrijden gaan winnen.

Ik vond het ook erg leuk en kijk uit naar de volgende wedstrijden met ons team.