De laatste wedstrijd van de avond, FVV Altijd lastig.

1 - 0

HS'88 VR30+1

1e klasse 20

12 april 2019 20:50

De laatste wedstrijd van de avond was tegen de dames van FVV. Dit potje ging aardig gelijk op met een iets lichte overhand voor de dames van FVV. Zij zaten vandaag iets beter in het spel dan de dames van HS’88. Na een minuut of 5 gespeeld te hebben, waarbij het spel beide kanten op ging. Schoot een speelster van FVV de bal zo hard richting Wendy, dat Wendy neer viel en even geen lucht meer kreeg en last had van haar ribben. Maar de rebound van deze bal werd door een andere speelster het doel ingeschoten. 1-0 voor FVV dachten we, maar door wat protest van onze kant, besloot de scheidsrechter dit doelpunt af te keuren en Wendy de bal te geven. Dat was een gelukje aan onze kant, want natuurlijk is dat een doelpunt. En ook in deze wedstrijd lukte het niet voor onze dames om goed in de wedstrijd te komen. Ze deden er alles aan, ze werkten hard, ze ploeterden zoals ze de hele avond al deden. Maar het voetbal zat er niet in vanavond. Hier maakte ook FVV dankbaar gebruik van en in de vijftiende minuut werd een goed uitgespeelde kans door FVV benut. Onze dames probeerden nog de gelijkmaker te maken, maar helaas lukte dat niet voor het eindsignaal van de wedstrijd.

Gezien het spelbeeld over de hele avond, was dit niet onze avond. Ondanks het harde werken, lukte het gewoon niet.