Vandaag om 9.00 uur de wedstrijd tegen HSC in Sappemeer.
Er stond een flinke bries. De temperatuur was lekker voor de tijd van het jaar.
De warminug-up werd zoals gebruikelijk afgewerkt.
Om klokslag 9.00 werd er afgetrapt.
HS'88 zat er meteen goed bovenop. Dit resulteerde in een aantal kansen.
Na 4 minuten werd de eerste doelpunt gemaakt door Dean. Een mooie schot op de goal.
Ook daarna waren er volop kansen. Met sterk spel van Daan. Hij ging steeds goed door.
Met een assist op Teun en een solo actie.
Achterin stond het goed. Joost en Elice waren geconcentreerd. Gingen op het juiste moment voor de bal.
Ingmar was sterk op links. Jordy was sterk aan de bal. Schermt met zijn lichaam de bal goed af. Moeilijk van de bal te krijgen daardoor.
Joey maakte met Dean een aantal leuke driehoekjes. Dit zorgde voor veel gevaar op links.

Al met al leverde het een 0 - 3 ruststand op.

Na rust deed HS'88 er een schepje bovenop. Mede geholpen door de wind.
Dit  leverde een hattrick op voor Teun in deze wedstrijd. Zijn inzet werd beloond.
Mooi te zien hoe zoon en vader bij het naar de kleedkamer gaan in de rust, even contact hebben.
Guido had een prachtige solo van eigen helft en scoorde daaruit fraai.
Niels scoorde met een verwoestend schot. Dit gaf hem zelfvertrouwen.
Mede door de goal van zijn broer, zag je dat Gijs ook scherper ging spelen.
Een hard schot van hem werd nog gekeerd. Even later was er geen kans voor de keeper.
Uit een zelf verkregen penalty, schoot Gijs hard en onhoudbaar in.
Eline speelde in de 2e helft op een iets andere plek in het veld. Meer achterin. Een plek waar ze ook goed tot haar recht komt.
Heb weer de nodig acties gezien waarin ze met een simpele actie, vrij staat.
Wesley was ook vandaag weer scherp op de bal. Geen twijfel als de bal ergens tussenin valt. Er voor gaan.
In deze wedstrijd had onze keeper Martin weinig te doen. Waar hij de bal kreeg, was er een snelle spelhervatting.
Al met al een wedstrijd die zelfvertrouwen geeft.
Goed werk trainers Pim en Remco, bedankt.

Eindstand 0 – 10.