3e klasse 31

4 mei 2019 12:15

Vandaag de thuis wedstrijd tegen HSC. Een wedstrijd waar naar toe is geleefd.
Omdat we sinds een aantal weken al geen wedstrijd meer hadden gespeeld.
Ook was er het mogelijke kampioenschap. Niet dat iedereen daar heel druk mee bezig was. Maar toch. De nummer 2 en 3 van de competitie moesten om 9.00 uur tegen elkaar. Afhankelijk van de uitslag van deze wedstrijd en onze wedstrijd tegen HSC, zou een eventueel kampioenschap kunnen betekenen.

Op voetbal.nl was voor en tijdens de wedstrijd geen uitslag te zien. Misschien maar beter ook. Dit geeft onnodig spanning. Wat meestal het spel niet ten goede komt.
Helaas was Teun er niet bij vandaag. Nog niet terug van vakantie. Dit betekent iets minder scorend vermogen want Teun pakt iedere wedstrijd wel zijn doelpunt mee.
Gelukkig was Guido weer terug na zijn blessure.
De wedstrijd begon voor ons doen laat. Namelijk om 12.15 uur en wel op het kunstgrasveld. De scheidsrechter liet exact op dit tijdstip de wedstrijd beginnen.
De eerste 5 minuten ging gelijk op. Het was over en weer aftasten.
Na 5 minuten werd het 1 – 0 door Guido, op aangeven van Dean. Drie minuten later scoorde hij weer, dit keer op aangeven van Wesley.
En weer 2 minuten later was het nogmaals Guido. Nu op aangeven van Daan. Binnen 5 minuten een loepzuivere hattrick door Guido. Klasse!
Het spel was prima verzorgd. De combinatie werd goed gezocht.
Voor rust scoorde Niels, na een assist van Eline. En scoorde Eline zelf op aangeven van Joey.
Met een 5 – 0 voorsprong werden de kleedkamers opgezocht.

Op voetbal.nl stond nog steeds niet de uitslag van de “andere” wedstrijd.
Hoe zou het afgelopen zijn hoorde je langs de kant?

In de tweede helft zag het spelbeeld er in het eerste deel hetzelfde uit als voor de rust.
Ieder deed zijn taak. Speelde goed samen. De ruimtes werd goed benut.
Dit leverde een doelpunt op van Daan en Dean.
Daarna scoorde Gijs en even later ook Joey.
Daarmee was de eindstand betreikt. Een eindstand van 9 – 0.

Na het laatste fluitsignaal was er tevredenheid. Er werden handen geschud met de tegenstander en leiding.
Meteen daarna riep Remco iedereen naar de middenstip. Met de mededeling dat SJO ZVC heeft verloren.