JO13-1 komt net te kort tegen NEC-Delfzijl en verliest in de laatste minuten

HS'88 JO13-1JM

Hoofdklasse P

27 oktober 2018 11:30

Onbekend

Het begin van de wedstrijd. De scheids fluit af en de wedstrijd begint, NEC Delfzijl neem als eerst de aftrap. Na een paar minuten komt NEC Delfzijl op voorsprong met 1-0 maar bijna gelijk na de aftrap gaat HS88 in de aanval  met een mooie dribbel van Izar en dan een mooi schot en hij zat erin dus is het 1-1. Vlak daarna maakt NEC Delfzijl een overtreding in het strafschop gebied dus is het een penalty voor HS88 en Izar neemt de penalty en hij zat erin maar daarna komt er weer een doelpunt voor Delfzijl en na de aftrap fluit de scheids af voor de rust. De stand staat 2-2 gelijk. In ongeveer de helft van de tweede helft trapt de spits van NEC Delfzijl tegen de kaak van Axel de keeper van HS88 en uiteindelijk komt er nog een doelpunt  voor NEC en dat was de wedstrijd de eindstand is

3-2 voor NEC Delfzijl