HS’88 JO’13-1 verliest wederom derby tegen Hoogezand JO13-1

0 - 4

Hoogezand JO13-1

Hoofdklasse P

29 september 2018 10:30

Vandaag speelden we thuis tegen Hoogezand. In de beker is dit al een tegenstander geweest, die wedstrijd werd verloren dus gingen we voor revanche. We begonnen het duel goed en stonden sterk in de verdediging. Zelf kregen we ook nog enkele kansen maar aan beide kanten wilde de bal niet tussen de palen komen. Na een kwartier voetballen kwamen we door een ongelukkig afstandsschot met 0-1 achter. Zelf probeerden we ook nog te scoren, dit lukte niet voor de rust. Ruststand 0-1. Na de rust kwam de tegenstander beter in het spel en lukte het bij ons minder. De tegenstander kwam snel op 0-2 en snel daarna ook 0-3, door een goed geplaatst schot. Daarna hielden we een tijdje goed stand in de verdediging maar helaas voor het einde van de wedstrijd werd het toch nog 0-4. Zo hebben we helaas nog geen punten na twee wedstrijden.