Voetballend kwam HS'88 JO13-1 wat te kort tegen Gorecht JO13-1

Hoofdklasse P

22 september 2018 9:00

Onbekend

HS’88 JO13-1 tegen Gorecht JO13-1

Op zaterdag 22 september 2018 speelde HS’88 JO13-1 hun eerste competitiewedstrijd uit tegen Gorecht JO13-1.

De wedstrijd begon om 9 uur. HS’88 was veel in balbezit, dus hadden ze ook redelijk veel aanvallen. Er gebeurde een tijd niet zoveel, totdat Gorecht in balbezit kwam en naar iemand bij de paal werd gepasst. Gorecht scoorde, het stond 1-0. HS’88 en Gorecht maakten nog wat aanvallen. HS’88 kwam in balbezit, er werd door Sem Jansen naar David Roelfsema gepasst. David scoorde door hem langs de keeper te spelen. Daarna waren er nog wat aanvallen maar er kwamen geen goals meer. Het werd rust, de tussenstand was 1-1.

De rust was voorbij, dus de wedstrijd begon weer. Beide teams waren er weer klaar voor. Na een paar aanvallen van beide teams scoorde Gorecht. Er gebeurde een tijdje niks totdat Gorecht weer doorkwam en nog 2 keer scoorde. De wedstrijd was bijna af. HS’88 had nog wat aanvallen, maar het lukte maar niet. Totdat Dion Laning van HS’88 scoorde. De wedstrijd was af, de eindstand is 4-2 voor Gorecht JO13-1.