Poolster 1

2 - 2

4e klasse D

11 mei 2019 14:30

Zaterdagmiddag stond de 20e competitieronde op het programma. HS’88 moest aantreden tegen Poolster uit Spijk. Poolster staat op de derde plaats en HS’88 op de vierde plaats van de ranglijst. Vorige week wonnen de paarshemden thuis 4-1 tegen de Fivel. HS’88 hoopt deze tred voort te zetten en zich zo vast op de 4e plaats te kunnen blijven handhaven en daardoor kans maken op een periode van de winnaar zodat HS’88 mag deelnemen aan de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

HS’88 begon zeer goed aan de wedstrijd waardoor er leuke kansen werden gecreëerd. Het was in de 10e minuut toen een strakke voorzet van Ruben Oldenburger door Sven Rosevink netjes diagonaal werd ingekopt 0-1. Dit was een mooie opsteker. HS’88 bleef de betere ploeg waar Poolster geen grip op kreeg. Zo kwamen er nog twee mooie kansen voor de rust om de voorsprong uit te bouwen. Daarentegen kreeg Poolster ook een mooie kans maar de keeper Lucas Wijma greep goed in. Er werd gerust met 0-1.

Na de rust ging HS’88 goed door waardoor Miquel Korte een mooie kans kreeg maar de keeper van Poolster keert zijn schot waardoor het 0-1 bleef. HS’88 scoorde in de 66e minuut   toch de 0-2 het was Remco Letens die goed door ging en een mooie voorzet gaf die op spectaculaire wijze werd ingeschoten door Arno Oosterhof, hij nam de bal in één keer op de schoen en schoot als een meteoor boven in de kruising de keeper heeft de bal niet eens gezien zo hard was zijn schot. Maar daarna wat er toen gebeurde, HS’88 zakte weg, de organisatie en de gedrevenheid was weg waardoor Poolster in de 73e minuut de aansluittreffer kon scoren. HS’88 was even de kluts kwijt De spitsen van Poolster gingen op kinderlijke wijze midden door de verdediging van HS’88 en zo werd het in de 80e minuut 2-2. HS’88 heeft nog een kans gehad om de winst naar zich toe te trekken. Het was in de 90e minuut toen Sven Rosevink open voor de keeper van Poolster de bal voor het intikken had. Zijn zwakke schot ging in de handen van de keeper waardoor de remise een feit was. 2-2.
Scheidsrechter van der Molen floot een goede wedstrijd.