Corenos 1

3 - 5

4e klasse D

22 september 2018 14:30

Afgelopen zaterdag was dan de 1e competitiewedstrijd en wel uit tegen Corenos uit Roodeschool. De wedstrijden tegen Corenos zijn altijd pittige wedstrijden met veel strijd en spanning en dit bleek ook zaterdag. De eerste 25 minuten ging de strijd gelijk op een waren er nagenoeg geen kansen voor beide ploegen. In de 27e minuut werd de bal voor het doel van Corenos geplaatst en Miquel Korte kopte de bal keurig in het doel, 0-1. In de 32e minuut kreeg Miquel opnieuw een kans, maar deze bal ging via de lat weer in het veld. Met de stand van 0-1 werd er gerust.

In de tweede helft kwam HS’88 goed uit de kleedkamer. In de 60e minuut werd een ingooi van Niels doorgekopt door Miquel en Mark Stol kopte vervolgens de bal keurig in het doel, 0-2. Kort hierop kwam Corenos op 1-2 door een doelpunt van Jordan Muller. In de 66e minuut maakte Sven Rosevink uit een corner, via een kopbal, de stand op 1-3. Twee minuten later maakte Sven opnieuw een mooie actie, was de keeper al voorbij, maar een verdediger van Corneos zorgde er voor dat de bal niet in het doel kwam. Corenos zorgde hierna wel dat zij een paar keer gevaarlijk voor het doel van HS kwamen, met als gevolg dat opnieuw Jordan Muller de stand op 2-3 bracht. In de 85e minuut werd een prachtige aanval opgezet door HS’88, die keurig via Sven door Max Hofstra werd afgemaakt door een prachtig schot op het doel, 2-4. In de 88e minuut maakte Jordan Muller 3-4. De assistent scheidsrechter van HS’88 constateerde dat het een buitenspeldoelpunt was, maar de scheidsrechter Jongeling was niet te vermurwen en keurde het doelpunt goed. De spanning was weer volop terug. In de 91e minuut bracht Miquel gelukkig, voor HS’88 en de vele meegereisde supporters, de stand op 3-5 door een prachtige lob over de verdediging en de keeper te plaatsen, een prachtig doelpunt en waarmee de eindstand werd gebracht op 3-5. Belangrijke punten voor HS’88 in deze 1e competitiewedstrijd.
Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd op het programma tegen Zuidlaren FC. U bent allemaal van harte welkom. De entree is gratis.