0 - 1

HS'88 VR30+1

1e klasse 11

12 oktober 2018 19:30

Afgelopen vrijdag was de derde ronde van onze competitie. De bedoeling van deze avond was om onze voorsprong te behouden of uit te breiden. Zodat we het kampioenschap in eigen hand zouden kunnen houden.

De eerste wedstrijd moesten we tegen de nummer 2 van deze comptitie namelijk de vrouwen van HSC. Dit is een team dat door al hun ervaring en een zeer snelle spits een lastige tegenstander is. De Wedstrijd begon en al snel was duidelijk dat de vrouwen van HSC nog niet helemaal erbij waren. Maar daarintegen onze dames waren scherp vanaf het eerste moment. Daardoor was het spel grotendeels op de helft van HSC. Wat dan ook resulteerde in de vijfde minuut van de wedsrijd in een mooie uitgespeelde kans. Die werd vanuit achteren gespeeld door Jolanda H naar Marin die speelde door naar Jolanda F en die gaf hem zooooooooooooooooo mooi weer terug naar Marin die hem panklaar op de pantoffel kreeg en BOEM die bal ging bijna door het net. Wat een schot.
Daardoor werden de vrouwen van HSC wakkergeschud en begonnen met al hun ervaring meer druk op ons te leggen en daardoor kregen ze wel kansen, maar onze verdediging stond een goed potje te voetballen en natuurlijk onze keepster Wendy had ook weer een aantal fantastische reddingen. Waardoor we de wedstrijd afsloten met 1-0 voor de vrouwen van HS'88.
De eerste 3 punten van avond zijn binnen!!!!!!!!!!!!!!