HS’88 wint de eerste bekerwedstrijd van Muntendam

9 - 0

Muntendam 1

Groep 2 14

1 september 2018 14:30

HOOGEZAND – HS’88 moest zaterdag aantreden thuis tegen Muntendam. Het bleek al gauw dat HS’88 een maatje te groot was voor Muntendan. In het begin waren er kansen die niet benut werden door HS’88. De vele toeschouwers moesten wachten tot de 21e minuut toen Justin de Groot  zijn afstandsvoorzet in het doel zag belanden, net over de keeper heen. Het was in de 42e minuut toen Sven Rosevink een voorzet van Tjerk Kalverboer netjes inkopte en daarmee de 2-0 op het scorebord realiseerde. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust bleek het al gauw dat Muntendam niet meer aan de bak kwam. In de eerste minuut werd het al 3-0 door Sven Rosevink. Twee minuten later werd het 4-0 door Mark Stol. In de 52e minuut werd het 5-0 door Remco Letens.  Het was in de 60e minuut toen een terechte goal werd afgekeurd. Het was in de 73e minuut toen  de ingevallen Miquel Korte een loeihard schot op de paal  zag afketsen. Het werd toch nog 6-0 in de 76e minuut door een magistrale goal van Sven Rosevink buiten kant schoen perfect in de bovenhoek.  Justin de Groot scoorde ook een perfecte goal in de 68e minuut 7-0. Het werd nog 8-0 en 9-0 door Sven Rosevink en dit was tevens de eindstand.  Het had gemakkelijk in de dubbele cijfers kunnen eindigen maar de keeper van Muntendam stond zijn mannetje en wist de schade te beperken. De scheidsrechter van deze wedstrijd had een makkie maar floot desondanks een correcte wedstrijd.