HS'88 JO13-1 bekert verder na winst tegen GVAV-Rapiditas JO13-2

1 - 3

HS'88 JO13-1JM

Groep 1 Tussenronde 01

26 april 2018 19:00

het is donderdag 26 april de teams gvav rapiditas en hs88 maken zich klaar voor de wedstrijd. het is een belangrijke wedstrijd. als de spelers klaar zijn met de warming-up gingen ze in het veld staan en dan gaat het fluitsignaal. de wedstrijd is begonnen, we begonnen meteen heel vel en waren goed bezig, maar toen kwam er een tegen goal maar we lieten ons niet van het veld slaan en na 3 minuten na de tegengoal  adis Sherikjian schoot hem erin 1-1 verder waren er goede aanvallen maar geen goal en dan is het rust. de coach had een goede peptalk waardoor we goed de tweede helft konden beginnen. het fluitsignaal is gegaan voor de tweede helft we begonnen heel goed na 10 minuten kwamen we in de aanval en scoorde stijn van de veen 1-2. en na 20 min scoorde shayne djasmadi de 1-3, maar er kwam een blessure van shayne djasmadi en djaiden djasmadi kwam met een hele snelle wissel en toen ging het eindsignaal en hs88 won de wedstrijd met 1-3.

geschreven door: djaiden djasmadi