HS'88 JO13-1 door in de beker na penalty's

2 - 2

HS'88 JO13-1JM

Groep 1 01

31 maart 2018 10:15

De wedstrijd gaat beginnen. We beginnen sterk gefocust en dat word beloond door een redelijk snel doelpunt van Hanna. In het midden van de 1ste helft is er veel balbezit voor ons en ook de meeste kansen maar iets voor rust waren we niet meer 100% gefocust en dan krijgen een zwaar gestrafte vrije trap die blijft hangen en dan lost hfc een schot die in de kluts nog licht werd aangeraakt waardoor Marnix er niet meer bij kwam en toen was het 1-1. Rust we krijgen ranja en fruit en bespreken de wissels en de tactiek. We gaan beginnen aan de 2de helft en weer beginnen we sterk en gefocust en na een goeie steekpass op Stijn die in 1vs1 met de keeper gemakkelijk binnen schiet. 2-1. En daarna gebeurt weinig soms een kleine kans maar dan komt hun rechtsbuiten naar binnen naar Niels die gewoon naar de bal blijft kijken en hij loopt  zo tegen de been van Niels. Penalty! De aanvoerder neemt hem. Raak 2-2. Daarna wordt er niet meer gescoord dus gelijk penalty’s. de nemers voor ons zijn Ruben, Niels en Izar. hfc mocht beginnen met de penalty’s die genomen werd door de aanvoerder. Ik wist na de penalty die hij in de wedstrijd had gescoord welke hoek hij in ging schieten en ja hoor ik heb hem en dan mag Ruben de penalty nemen en hij scoort gemakkelijk. Hun rechtsbuiten/spits ging hem nemen ik gokte op rechts en daar ging hij ook maar te ver naar rechts dus naast. Niels mag hem nemen en die schiet hem heel goed in een hoekje. 0-2. Hun linksbuiten mag hem nemen die schiet hem in de andere hoek waar ik in ging 1-2. Izar mag hem nemen, als deze penalty was gefilmd dan was hij zeker de wereld over gegaan. Hij neemt de strafschop hoog door het midden op de lat waardoor het lijkt of ie mis is maar hij stuitert nog op het veld richting het goal en ja hoor hij zit er in 1-3. Als deze mis gaat dan hebben wij gewonnen maar als hij raak gaat moeten we nog verder. Hij neemt hem en ja hoor hij schiet hem hard over we hebben gewonnen. Eindstand 2-2 (1-3 met strafschoppen).