HS'88 JO13-1 wint thuis met mooie score van Borger JO13-1

Borger JO13-1

1e klasse 01 (promotie)

24 maart 2018 9:00

Onbekend

Deze week heeft HS’88 JO13-1 gewonnen met 7-1 van Borger JO13-1. De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld van HS’88. De eerste goal viel al snel. Hij werd gemaakt door Adis met een indirecte vrijebal, omdat er een terugspeelbal was gespeeld. Hierdoor kregen we vertrouwen er in en viel al snel de 2e  goal door Stijn van der Veen. De 3e en de mooiste goal van de wedstrijd was toch wel die van Ruben. Ruben probeerde een voorzet te geven. De bal kwam voor de keeper en rolde door zijn benen heen. Het werd rust. De tussenstand was 3-0 Voor HS’88. Ons team en Borger kwamen het veld weer op. De keeper had een blessure aan zijn hand opgelopen dus hij ging het veld uit. Een veldspeler werd dus keeper. Adis maakte nog 2 goals. Ze wisten toch door onze verdediging door te breken. Ze maakten een goal. Een paar minuten later maakte Adis nog een goal. Daarna nog een. Er werd afgefloten. De eindstand was 7-1 voor HS’88 JO13-1.