3 - 0

ST Hoogeveen/Tiendeveen JO13-1

1e klasse 01 (promotie)

7 april 2018 10:30

De wedstrijd begint goed we zijn scherp in duels en dat wordt beloond met een doelpunt van Adis 1-0. En niet zo lang na de 1-0 wordt ook nog 2-0 door een mooi geplaatst schot van izar. Hoogeveen komt er nauwelijks doorheen maar wij ook niet echt dus het is een gevecht op het middenveld. Rust we gaan de kleedkamer in, ranja er bij en de wissels doornemen en de tactiek. De 2de helft begint. Het is misschien wel 1 van de saaiste helften om bij te zijn want krijgen weinig kansen en zij hebben maar 1 serieus schot gehad dus het was vooral balbezit houden en zoeken naar een gatje die er pas op het einde van de 2de helft komt met een goeie aanval die als eindstation Ruben heeft die hem beheerst binnen schiet 3-0. Einde wedstrijd en we zetten onze winstreeks voort