HS'88 JO13-1 trekt de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe.

5 - 3

SJO HH'97 JO13-1

1e klasse 01 (promotie)

12 mei 2018 10:30

Op zaterdag 12 mei speelden wij tegen SJO HH’79 JO13-1. De eerste helft ging het niet zo goed ze kwamen op voorsprong met 0-1. Wat wel jammer was, was dat we wel kansen kregen maar we het niet scoorden. Toen scoorde Ruben Coops de 1-1 met een mooie bal van Stijn van der Veen. vervolgens scoorden zij weer de 1-2. Gelukkig heeft Stijn van der Veen de 2-2 met een mooie actie gescoord en was de stand In de rust 2-2 geworden. De tweede helft ging het beter. We kregen weer kansen en daarvan scoorden we drie goals. De derde en vierde goal kwam van Stijn van der Veen. In de laatste vijf minuten kregen we corner toen nam Izar Staal de corner en Stijn Volbeda schoot de bal mooi in de goal en het werd 5-2. In de last minuut kregen zij een corner en ze hadden het gescoord. Uiteindelijk was de wedstrijd afgelopen. Eindstand: 5-3