1e klasse 01 (promotie)

2 juni 2018 10:30

Onbekend

HS’88 JO13-1 Kampioenswedstrijd tegen Emmen JO13-1

Op zaterdag 2 juni ’18 speelde HS’88 JO13-1 in Sportpark Meerdijk de laatste competitie wedstrijd tegen Emmen JO13-1. HS’88 moest winnen of gelijkspelen om kampioen te worden.
Om half 11 werd het startsignaal gegeven. HS’88 was meteen meer in balbezit. Er kwamen wat van HS’88 en een paar van Emmen acties alleen werden ze niet afgemaakt. Op de helft van de eerste helft ging Stijn van der Veen zijn man voorbij en dribbelde naar de achterlijn en legde hem terug op Djaiden Djasmadi en hij scoorde. De acties die nog kwamen werden geblokt. Het werd rust. De tussenstand was 0-1 Toen de teams weer op het veld stonden begon het weer. De keeper van HS’88 (Marnix Bleker) kreeg nog een paar schoten op doel, maar hij heeft ze tegen gehouden. Er kwam een corner voor Emmen. De bal werd er in gekopt, maar een verdediger van HS’88 was keihard op de grond geduwd. Het werd 1-1. Het werd spannend voor HS’88 want Emmen begon er weer vertrouwen in te krijgen. Eind 2e helft kwam de middenvelder van HS’88, Ruben Coops weer in het veld. Na een paar acties werd er bij Emmen op goal geschoten maar hij werd tegengehouden, maar er kwam een rebound. Ruben Coops schoot hem er in. HS’88 JO13-1 had gewonnen en was kampioen geworden. Ze stonden 2 punten boven Klazienaveen. We zijn nu gepromoveerd naar de Hoofdklasse.