HS'88 JO13-1 verliest uit bij FC Klazienaveen JO13-1

HS'88 JO13-1JM

1e klasse 01 (promotie)

5 mei 2018 10:15

Onbekend

Het is 5 mei en het zonnetje schijnt hs'88 speelt tegen klazinaveen. De warming up ging goed en konden dus goed de wedstrijd beginnen, maar dat was niet zo we begonnen nog niet scherp genoeg en klazinaveen  scoorde na 14 min 1-0. Na 27 min scoorde ze weer 2-0. We begonnen de eerste helft slecht maar het ging op eind van de 1ste helft wel beter. Het is rust de spelers gingen de kleedkamer in. Toen ze kleedkamer uit kwamen gingen ze verder met de 2de helft. We begonnen heel goed we hadden veel kansen maar konden niet scoren dus we verliezen met 2-0.

Geschreven door: Djaiden Djasmadi