Onbekend

Op de eerste zaterdag van december speelde HS’88 vrouwen 2 de thuiswedstrijd tegen Roden.
Waarom het Roden heet is een raadsel want zij speelden in het zwart wit.
Het had ‘s nachts gevroren en het zou een koud klusje worden voor de dames.

Om precies 10.30 floot scheidsrechter van der Tuuk voor de aftrap en Roden ging direct goed van start.
De snelle voorhoede maakte het de verdedigers knap lastig. Marion werd een paar keer op de proef gesteld maar ze hield het doel keurig schoon.
In de 18e minuut een misverstand in de HS defensie en een Roden speelster had vrije doorgang en kon eenvoudig scoren.
Niet veel later kopt Melanie een corner binnen en staat HS’88 weer gelijk.
Opnieuw een verdedigingsfout van HS luidt de 1-2 in en het zou nog erger worden voor de paarshemden.
Kon eerst Marion een schot nog tegenhouden, de rebound was weer voor Roden en zo werd de ruststand op 1-3 bepaald.

In de pauze werd aangegeven dat we vooral de duels moesten winnen omdat het te slap was allemaal en een ontketend HS’88 maakte gelijk in de tweede helft de 2-3 en de 3-3 door Maaike.
Zo een lekker begin en nu door.
Dat nu door lukte echter niet, wel veel kansen voor HS, maar geen doelpunten.
Na 20 minuten in de 2e helft krijgt Roden een corner en die werd erg slecht verwerkt door de verdediging van HS’88 waardoor de spits van Roden eenvoudig voor een nieuwe voorsprong kon zorgen.
De thuisclub probeerde wat te forceren door 1 op 1 te spelen achterin maar helaas werd dat in de slotminuten afgestraft.
Eindstand 3-5. Er had meer ingezeten.