Vrouwen, VR2, 4e klasse I

29 mei 2018 19:30

S. van der Tuuk

Zou het doorgaan ondanks code oranje vroegen veel mensen zich af, afgaande op de weersverwachting.
Maar de wedstrijd van Vrouwen 2 tegen Musselkanaal ging wel degelijk door. Musselkanaal had wat personele problemen en kon maar 10 speelsters opstellen terwijl HS’88 wel 15 fitte speelsters had.
Een ongelijke strijd zou je zeggen en dat was het ook.

Musselkanaal werd ver teruggedrukt op de eigen helft en is de eerste 30 minuten niet over de middellijn geweest en het was alleen maar HS’88 wat de klok sloeg. Mooie combinaties en aanvallen leverden nog niks op totdat Eline een corner tot doelpunt promoveerde.
Onhoudbaar voor iedereen in de verre hoek.
Niet veel later maakt Gamze schitterend de 2-0 met een kopbal.
Josien knalt vanaf de 16 meter de 3-0 binnen via onderkant lat, maar deze goal werd haar niet gegund en daarom moest Deborah de 3-0 maar maken met een fraai schot. Dit was de ruststand en in de tweede helft hetzelfde beeld: een sterk en fit HS’88 en een tegenstander die naar het einde van de wedstrijd snakt.
Lindsay bepaalt de eindstand op 4-0 en met deze knappe overwinning sluit Vrouwen 2 hun eerste seizoen winnend af.

Het was een seizoen met ups en downs en veel leermomenten.
Volgend seizoen wil vrouwen 2 hoge ogen gooien in de competitie en komt opnieuw in de 4e klasse uit.