Vrouwen, VR2, 4e klasse I

18 november 2017 13:45

Zaterdag 18 november moest HS’88 vrouwen 2 uit tegen Musselkanaal Vrouwen 1.
In de ochtend viel er nog een enorme hoeveelheid water en het hoofdveld van Musselkanaal was dan ook zeer zwaar te bespelen.
HS’88 begon goed aan de wedstrijd en wist in de 8e minuut op voorsprong te komen door een mooie goal van Jeanine.
HS’88 probeerde wel te voetballen maar op dit veld zou het voornamelijk op hard werken en ploeteren aankomen vanmiddag.
Door een snelle counter, na een afgeslagen hoekschop, komt Musselkanaal in de 16e minuut op 1-1 en nog geen twee minuten later is het ook 2-1 door gebrekkige concentratie.
HS’88 herpakt zich dan goed en er ontstaat een felle, maar sportieve strijd.
In de 34e minuut scoort Eline vanaf een meter of 30 op schitterende wijze de gelijkmaker 2-2.
Dit was ook de ruststand.

In de pauze werd aangegeven dat we nu snel door moesten drukken en snel tot scoren moesten komen om daarna de wedstrijd op slot te gooien.
De vermoeidheid speelde echter al snel parten en bijna niemand bereikte haar normale niveau.
Zo kon Musselkanaal eenvoudig uitlopen naar een 5-2 voorsprong.
Jeanine deed in de 80e minuut nog wat terug met een mooie schuiver in het hoekje en gaf HS’88 nog een sprankje hoop 5-3.
Toch kon HS’88 niet doordrukken en moest Judith aan de noodrem trekken.
De Musselkanaal speelster rolt theatraal de 16 meter binnen en de vanaf grote afstand fluitende scheids zag er een penalty in, die trouwens schitterend werd ingeschoten. Onhoudbaar voor de uitstekende gelegenheidskeepster Melanie.

Eindstand 6-3.
Een terechte overwinning voor een fitter en strijdlustiger Musselkanaal.