HS'88 JO13-1 wint sportieve uitwedstrijd bij WVV JO13-2

0 - 7

HS'88 JO13-1JM

Onder 13, JO13-1, 1e klasse 09

30 september 2017 8:45

Zaterdag 30 september is er een wedstrijd gespeeld met de teams W.V.V. JO13-1 tegen HS’88 JO13-1. Het was een erg mooie wedstrijd om te zien. In het begin vond HS’88 het nog moeilijk om druk te zetten. Er zijn een paar aanvallen gemaakt door W.V.V. maar ze zijn allemaal geblokkeerd. Toen begon HS’88 lekker te gaan voetballen. Er zijn een paar mooie aanvallen gemaakt voordat er werd gescoord. Het was een erg mooie goal van Stijn van der Veen. Door die goal kreeg HS’88 meer zelfvertrouwen. En er werden nog meer goals gemaakt. De scheidsrechter floot af. De stand was 0-4. En er was nog een helft te gaan. Toen de rust voorbij was kwam iedereen weer op veld. Het begon meteen goed. Alle aanvallen van W.V.V. werden geblokkeerd. Na een tijdje kwam HS’88 weer in de aanval en er werden nog 3 doelpunten gemaakt door HS’88. De scheidsrechter floot af. Het was tijd. De eindstand is 0-7 geworden. De doelpunten makers zijn: Stijn van der Veen met 3 doelpunten, Adis Sherikjian met 2 doelpunten, Hanna Huizinga met 1 doelpunt en Shayne Djasmadi ook met 1 doelpunt.