HS'88 MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 07

11 november 2017 10:30

G. Bos

Zaterdag 11 november hebben we de zesde competitiewedstrijd gespeeld tegen Veendam 1894 MO13-2.
Door omstandigheden waren we maar met zeven speelsters en dus net als de vorige wedstrijd geen wissels.
Ee´n van de speelsters was Mathilde.
Zij is nieuw bij ons team.

Marieke stond de eerste helft in het doel, Tamar / Marjolein in de achterhoede, Mathilde / Eline op het middenveld / Chantal en Laura voorin.
Voor de wedstrijd was aan de meiden meegegeven, dat we “zuinig” moesten spelen door de bal het werk te laten doen.
In de eerste helft stond het als een huis, zowel aanvallend als verdedigend.
Er werd goed overgespeeld en de resulteerde in diverse mogelijkheden om te scoren. Doelpunten konden dus ook niet uitblijven.
De ruststand was 0-4, waarbij er zelfs nog gescoord werd in de rebound van een gemiste penalty.

In de tweede helft stond Tamar in het doel.
Van het dominante spel wat er in de eerste helft gespeeld werd, was in de tweede geen sprake van. Veendam 1894 kwam zelfs een aantal keer tot goede aanvallen.
Dit had voornamelijk te maken, met dat het in ons team niet meer liep.
Gaandeweg de tweede helft herpakten de meiden zich, waardoor we uitliepen naar 0-6. Door miscommunicatie bij ons, kregen we in de laatste minuut helaas nog een goal tegen.
Alle zes doelpunten zijn gescoord door Eline, dit heeft zij alleen kunnen bewerkstelligen door toedoen van de overige meiden. Wie er scoort is uiteindelijk niet belangrijk.
Komende zaterdag 18 november spelen we thuis de returnwedstrijd tegen Ter Apel ‘96 MO13-1.
Tegen dit team hebben we in de heenwedstrijd verloren, we hebben dus nog wat recht te zetten. De inzet van deze wedstrijd is, of we onze tweede plaats kunnen vasthouden en daardoor nog voor de eerste plaats kunnen gaan.