HS'88 MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 07

2 december 2017 11:45

Onbekend

Zaterdag 2 december hebben we de zevende competitiewedstrijd gespeeld tegen NEC Delfzijl MO13-2. Het werd ook weer tijd om een wedstrijd te spelen, want de laatste 2 weekenden waren de wedstrijden tegen Ter Apel ’96 en Onstwedder Boys niet door gegaan.

Dit keer waren we compleet en dus met tien meiden. Elise stond de eerste helft in het doel. De eerste 10 minuten liep het allemaal een beetje stroef en was er van een veldoverwicht geen sprake. Gaandeweg kregen we meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in een 0-4 ruststand. De doelpunten werden in de eerste helft gescoord door Eline, 2x Angela en Nina, waarbij de laatste een beauty was.
In de tweede helft stond Marieke in het doel. Ook in de tweede helft hadden we een veldoverwicht, wat al gauw resulteerde in een tussenstand van 0-10. Achtereenvolgend scoorden Laura, Chantal en 4x Elise. De laatste minuten van de wedstrijd was het geconcentreerd spelen niet aanwezig, wat een tegendoelpunt tot gevolg had. Al met al weer een mooie overwinning.
Komende zaterdag 9 december spelen we thuis de uitgestelde returnwedstrijd tegen Ter Apel ‘96 MO13-1. Tegen dit team hebben we in de heenwedstrijd verloren, we hebben dus nog wat recht te zetten. De inzet van deze wedstrijd is wie samen met Onstwedder Boys MO13-1 uit gaat maken, wie er op eerste plaats staat.