... (schot)
88'

Vrouwen, VR2, Groep 3 48

12 september 2017 19:30

Maandagavond werden de voorlopige selecties bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen en de selectie van Vrouwen 2 trad voor de 2e bekerwedstrijd aan tegen LEO uit Loon.
Op een prachtig hoofdveld van LEO was het de thuisclub die door de as uitbrak en gevaarlijk werd. Gelukkig was de achterhoede attent en was het daarna HS'88 wat de klok sloeg. In de 3e minuut spatte een pegel van Eline op de lat uiteen en een minuut later brak Jacobine de score open na een assist van Jeanine.
Een paar minuten later ging een prachtig schot van Jacobine maar net over.
Jeanine deed even voor hoe het wel moest en knalde in de 8e minuut de 0-2 in de bovenhoek. Volkomen onhoudbaar voor de keepster.
HS'88 overklaste de tegenstandster en keepster Marion had nog geen balcontact gehad toen in de 10e minuut Jacobine een corner nam.
Deze werd in 1x door Melanie op de goal geschoten maar haar doelpoging werd net verijdeld. In de 27e minuut ging Trisha zelf goed door en scoorde op schitterende wijze de 0-3 met een lob over de keepster.
Een verdiende goal voor Trisha want ze werkte er hard voor.
Het was nog niet gedaan, want na een uitstekende pass van Simone stond Jeanine alleen voor de keepster en dit soort mogelijkheden zijn aan haar wel besteed en Skurie bepaalde de ruststand hiermee op 0-4. Een riante uitgangspositie natuurlijk.

De 2e helft begon met een prachtige actie van Melanie de Boer.
Ze stond rechtshalf en voerde deze taak perfect uit.
Een mooie passeeractie en prima voorzet had zeker meer verdiend.

In de 9e minuut weer een mooie actie van de onvermoeibare Mel, nu mooi teruggelegd op Eline die van een dikke 20 meter schitterend de 0-5 maakt.
Slechts 1 minuut soloot Jeanine door de defensie van LEO en maakt haar 3e goal deze avond. Daarna was het allemaal bijna; Mel bijna, Maaike bijna na een mooie pass van Jaimy.
Na 20 minuten in de 2e helft viel onze keepster Marion geblesseerd uit.
Ze werd vervangen door Melanie en daarna was het vooral slordig wat HS'88 liet zien.
In de 30e minuut van de 2e helft pakte ook superspits Maaike haar goaltje mee. Als ze niet op de trekker zit is ze op het voetbalveld te vinden en haar gedrevenheid en neusje voor de goal lieten haar ook vandaag niet in de steek.
Goed doorgaan van Maaike leverde de 0-7 op. In de 34e minuut schoot Eline de bal zo hoog over het doel dat Jeanine zich hardop afvroeg of ze misschien in de bergen woonde.
Hilariteit op het veld wat het goeie sfeertje aangaf.
In de 38e minuut werd een prachtige teruggetrokken bal van Trisha op Maaike schitterend door Maaike gescoord. 0-8 in een wedstrijd die nooit spannend was. Gelegenheidskeepster Melanie zorgde er mede voor dat de gastvrouwen ook nog 1x konden scoren.
Haar mislukte uittrap belandde in de voeten van een LEOster en deze zorgde voor een tegentreffer en voor de 1-8 eindstand.
Een eclatante overwinning voor Vrouwen 2 en een uitstekende uitgangspositie voor verder bekeren.
Aanstaande woensdag is een gelijkspel genoeg !

De tegenstander is dan Westerwolde/Veelerveen VR1.