Pekelder Boys VR2

Vrouwen zaterdag, VR2, 7e klasse 13

3 maart 2017 20:30

Onbekend

In de eerste 2 speelronden hadden onze Vrouwen al een geweldige prestatie neergezet, door alle wedstrijden te winnen, waardoor onder ideale omstandigheden het al mogelijk zou zijn om al vanavond in Meeden het kampioenschap te kunnen vieren, 3 wedstrijden voor het einde van de competitie. Daarvoor moesten dan wel minimaal 2 wedstrijden gewonnen worden en tegen Pekelder Boys minimaal gelijk gespeeld worden. Met die opdracht werden de dames het veld dan ook ingestuurd.

Door dat ZNC niet opkwam verloren ze reglementair alle wedstrijden met
2-0.
De eerste wedstrijd was  tegen Meeden. De kampioen van voor de winter. Het was even zoeken om elkaar te vinden maar na 10 minuten ging het gas er op en was Meeden gebroken. Scoreverloop;
10 min 1-0 Monique
12 min 2-0 Monique
17 min 3-0 rebound Marijke
19 min 4-0 solo Lianne schitterend afgerond.

2e wedstrijd tegen Pekelder Boys altijd een taaie ploeg en fysiek sterk
Gelijkspel zou voldoende zijn voor kampioenschap.
Al vanaf de eerste minuut werd de goal gezocht door onze vrouwen.
Een schot van Daphne ging maar net naast en werd een minuutje later al gevolgd door weer een mooie actie en schot. HS88 was echt veel sterker. Ook hier begon vanaf minuut 10 het doelpuntenmachientje te draaien
11 e min Monique 1-0  met een strakke schuiver.
13 e min 2-0 door Marijke mooi in het hoekje.
16 e Dianne 3-0 ja echt waar U weet wel, Dianne de linksback, 2 jaar terug schopte ze geen deuk in een pakje boter, maar ze ontpopte zich als een trainingsbeast en zou ze zich dan nu transformeren tot een doelpuntenmachine? Ze had m dik verdiend, vanavond kwam alles samen, kracht doorzettingsvermogen, snelheid, gretigheid en focus. Vandaag niet over de goal, niet tegen de paal, niet in de handjes van de keeper, nee Focus was er. Niet over geijkte paden vandaag, ze besloot het anders te doen, In t hoekje, langs de keeper, daar waar je kunt scoren. And she did it!! Euforie.

Maar we waren nog niet klaar, we moesten nog wat meer pijn doen vanavond.
17e Monique 4-0
18 e Trisha 5-0 (jah 14 jaar en ze stond als een baas, constant als een Arjen Robben de defensie van PB te tarten.
19e schitterende voorzet Monique door Lianne miraculeus afgerond 6-0
Het laatste fluitsignaal klonk en het feest kon beginnen incl Champagne.

Een unieke reeks van 9 wedstrijden in wisselende samenstelling en met hulp van diverse meiden van MO19; 27 punten, 27 doelpunten voor en 2 tegen. Kampioen met nog 3 wedstrijden te gaan, grote klasse meiden. Een topprestatie in dit eerste jaar van deelname met een 2e team.