Vriendschappelijk

Voorbereiding Vrouwen

Zaterdag 24 Augustus 2019

VV Bato Vr1 - HS'88 Vr 2   (2-8)

Vandaag werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen VV BATO Vr1. Deze wedstrijd stond niet alleen in het teken van de voorbereiding op het nieuwe seizoen maar ook van het afscheid van 2 speelsters: Marjolein Jonkman en Judith Vos.
Voor deze 2 speelsters hadden wij een leuk afscheid in petto.

Het afscheid van beide dames werd overschaduwd door de zware blessure van Mylene Mendeszoon. Zij brak, bij een 2-2 stand, net voor de rust haar enkel en scheurde daarbij de binnenste enkelband af. Een hele zware domper op de feestvreugde. Mylene is inmiddels onder het mes geweest en gaf aan dat alles weer mooi vast zit en dat ze zich naar omstandigheden goed voelt. Heel veel beterschap toegewenst.

In eerste instantie wilden we de wedstrijd na de rust niet hervatten, echter Mylene wilde graag dat er door gespeeld zou worden, ook vanwege het afscheid wat er gepland was voor Marjolein en Judith. Na overleg met het team zijn we dan ook door gegaan. De 2-2 rust stand werd in de 2e helft uitgebouwd naar een 2-8 overwinning. Een goede 2e helft werd er gespeeld, goede aanvallen gezien en, ondanks de warmte, werd er hard gewerkt.

Score verloop:
5'   0-1    Jill Norder, assist Eline van der Tuuk
8'   1-1    Goal Bato
15' 1-2    Gamze Ardic, assist Jill Norder
20' 2-2    Goal BATo
51' 2-3    Marjolein Jonkman, assist Saskia van Slochteren
52' 2-4    Judith Vos, assist Eline van der Tuuk
55' 2-5    Eline van der Tuuk, afstandschot
65' 2-6   Saskia van Slochteren (strafschop)
85' 2-7   Jill Norder, assist Saskia van Slochteren
89' 2-8   Jill Norder, rebound op schot van Saskia van Slochteren

De volgende wedstrijd die op het programma staat is de Beker wedstrijd van Zaterdag 31 Augustus, thuis om 12:30 uur tegen ZNC/HSC Vr1.