Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Wedstrijd zaterdag 29 augustus: Peize jo15-1 thuiswedstrijd met 2 kanten.

Zaterdag in de ochtend mochten we ons klaar maken voor de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Wij als groep hadden er een goed gevoel over en dachten wel dat we er klaar voor waren na de twee mooie oefenpotten die we hadden gehad. Aan 1 ding ontbrak het en dat was ook deze wedstrijd zichtbaar.

John onze scheidsrechter voor deze wedstrijd floot om 10:45 voor het begin van de wedstrijd. 1 ding was gelijk duidelijk, HS wil de punten hier houden. Peize kwam er de eerste tien minuten totaal niet aan te pas. Na een aantal kansen van de kant van HS, kansen waren eigenlijk gewoon 100 % kansen alleen gingen ze er niet in, kwam daar toch de 1-0. Bram gaf de bal voor waar Sem stond om deze bal op te vangen, deze tikte de bal door en met wat geluk schoot hij de bal binnen. 1-0 maar dit had eigenlijk al 4-0 moeten zijn.

We gingen door waar me mee bezig waren. Goed vooruit voetbal met druk vooruit. Peize kwam er nog steeds niet aan te pas. Zelf maakten we de kansen niet en gingen dan dus ook maar met 1-0 de rust in, het had inmiddels al wel 6,7-0 mogen staan maar we laten het zelf liggen.

Je zou moeten denken nou als je zoveel kansen hebt en krijgt valt die in de tweede helft wel. Niets leek minder waar, de kansen bleven komen maar de goals vielen maar niet. Tot grote ergernis van de spelers. Wat logisch is want je speelt voetballend een hele goeie pot wat goals verdiende. Grote complimenten naar de keeper van Peize, deze heeft er aardig wat ballen uit gehaald en was een grote last voor ons.

Als je ze zelf niet maakt dan valt die, zeker bij ons voor de andere kant, laat het nou bij ons ook altijd in de laatste minuut gebeuren. Vandaag net zo, de reguliere tijd was al afgelopen. Omdat we zelf tijd hebben lopen trekken kwam er tijd overheen. Iedereen aan de kant, het zou toch niet gebeuren, niet weer, ze hebben er toch wel van geleerd, dit verdienen ze niet na zon goeie wedstrijd.

Helaas mocht dit niet helpen. In de allerlaatste seconde een vrije bal voor Peize, de bal kwam voor de speler van Peize, loopt tegen de bal aan, wellis waar met zijn been naar voren tegen Axel aan. De scheids had kunnen fluiten heeft die niet gedaan dus werd het 1-1. Gelijk hierna floot die af….

Zo had je jezelf na een goeie voorbereiding kunnen belonen met drie punten, helaas lieten we het zelf liggen door de goals niet te maken….

Wel mogen we veel complimenten ontvangen van mening toeschouwer en tegenstander die zich ook nog verontschuldigd van het stelen van 2 punten.

Er is nog niks gespeeld, zelf zorgen dat we de volgende twee wedstrijden wint en je gaat alsnog door. Hier gaan we proberen voor te zorgen volgende week zaterdag tegen Wildervank uit om 10:30. Deze week maar veel bezig met afwerken en hopen dat we volgende week alles kunnen scoren!

 

Wedstrijd zaterdag 5 september: Wildervank JO15-1

Op zaterdag 5 september gingen wij (jo15-1) richting onze 4de wedstrijd van het seizoen en onze tweede bekerwedstrijd. De eerste wedstrijd zoals velen zullen weten heeft ons maar 1 punt opgeleverd wat er drie hadden moeten zijn. Dit hebben we aan ons zelf te danken en dit moesten we vandaag de dag dan maar weer even recht trekken. Want wat was het zuur om de punten zo weg te geven. 
Het doel is niet om door te gaan in de beker, we zien dit zoals vele teams van HS’88 als voorbereiding en nog niet als de echte wedstrijden. Maar nu we zo dichtbij zijn en de volgende ronde eigenlijk nog steeds voor het grijpen ligt gaan we toch met zijn allen proberen die volgende ronde te bereiken. Dat start bij deze wedstrijd, de wedstrijd tegen Wildervank jo15-1. Een tegenstander waar we niks van afwisten en erg verbaasd waren dat ze van het meestal goeie Veendam gewonnen hadden. Zou Wildervank dan zo goed zijn? Of zou Veendam zo veel minder zijn geworden?

We gingen op pad met een selectie van 14 man, er waren twee zieken binnen onze selectie die niet mee af konden reizen. Een aantal lichte pijntjes binnen de groep, toch hadden we er goeie hoop in dat we deze belangrijke drie punten, om door te gaan, zouden meenemen naar Hoogezand. De eerste stap is gezet de tos wordt gewonnen door Daan N onze captain. 
Na een minuut stilte voor een (bestuur)lid van Wildervank kon de wedstrijd beginnen. Een kwartier later want de wedstrijden liepen al snel uit.
10:45 de wedstrijd is begonnen, al snel bleek dat wij hier het spel moesten gaan maken. Dit ligt ons wel en daar kwamen de eerste kansen al. Na ongeveer 5 minuten sprong trainer Tim al een gat in de lucht, er was gescoord uit een mooie aanval en een goeie voorzet door Sem. Alleen dacht de grensrechter daar anders over. Het feestje gaat niet door want het was net aan buitenspel. Kan gebeuren en door, we waren ook de betere partij. Een aantal kansen verder, kwam daar dan uiteindelijk de verdiende 0-1, Mathijs die vanuit achter goed overkwam. Had een goeie voorzet in de benen, deze kwam aan bij Emre die deze in 1 keer in de goal kreeg. Een aanval uit het boekje wordt ook wel gezegd.
De 0-2 kwam een beetje uit het niets vallen. De bal kwam bij Sven deze had twee keer nodig om de goal te vinden. Dit gaf uiteindelijk wel een gevoel van rust en konden we rustig door voetballen. We hadden natuurlijk vorig week maar 1 gescoord en we hebben er nu zelf twee in 1 helft gescoord!


Daarna ging de wedstrijd een aantal minuten gelijk op, er gebeurde niet veel en er waren weinig kansen. Toch hadden wij het overwicht nog altijd.De rust gingen we met 0-2 in. Toen we naar de kleedkamer liepen hoorde trainer Tim dat de tegenstander ons nog niet eens zo goed vonden. Dit was voor de trainer natuurlijk een mooi puntje om duidelijk te maken in de kleedkamer om nog meer scherpte te creëren. We hebben in de rust het 1 en ander veranderd om goed de kleedkamer uit te komen. 
De tweede helft is begonnen. Het waren saaie eerste tien minuten totdat daar een corner kwam. Een corner werd opgevangen door de tegenstander en kwam weer terug bij Eline, ze bedacht zich niet en gaf de bal nog een slinger zodat die weer voor de goal kwam, er stonden toch nog genoeg mensen voor. De bal kwam voor Luca’s voeten terecht. Deze schoot hem tegen de tegenstander hun voeten aan en uiteindelijk kwam die daardoor bij Daan N terecht. Deze had de ruimte om te schieten en schoot hem rustig in. Dat gaf ons wat rust om de wedstrijd uit te voetballen. Omdat we niet wisten wat Peize ging doen tegen Veendam moesten we tot in de laatste minuut blijven gaan om goals te maken. Zo kregen we nog 1 grote kans tegen die er voor ons gelukkig niet in ging waardoor we de nul hielden. 
Uit eindelijk kon de 4de goal niet uitblijven. Mathijs die een beste tik kreeg van de tegenstander moest het veld verlaten met een lichte blessure. Hiervoor kwam Sem in het veld. Deze legt de bal neer voor de vrije trap op de middenlijn. Geeft de bal voor, de keeper schat de bal verkeerd in en uiteindelijk staat daar Daan N die de bal binnen kan tikken!
12:20 daar was dan uiteindelijk het eind fluit signaal. De wedstrijd ging in een 0-4 eindstand naar ons toe. De trainers moesten om 12:45 zelf voetballen in Appingedam. Deze moesten er gelijk van door.
De uitslag tussen Peize en Veendam was 4-2 in het voordeel van Peize. Dit betekent dat we een positief doelsaldo van + 2 op Peize hebben. Dit is niet veel en hierdoor moeten we zaterdag onze laatste wedstrijd met goeie cijfers weten te winnen om zeker ervan te zijn om door te gaan in de beker.
Komt u allen ons aanmoedigen op zaterdag 12 september om 8:45 op onze eigen accommodatie tegen Veendam jo15-1!!!

Met vriendelijke groeten, 
Vaste reporter van jo15-1!

 

Statistieken HS'88 JO15-1 - Helpman JO15-1 / 19-9-2020

8' Goal gescoord (Helpman)

13' Goal gescoord (Helpman)

14' Jesper Rietema goal gescoord

15' Boris Pots vrije trap

22' Daan Nieborg goal gescoord

24' Bram Mulder goal gescoord

38' Daan Nieborg schot op goal

43' Luca Korte gewisseld voor Eline Dieterman

52' Bram Mulder goal gescoord

61' Daan Nieborg goal gescoord

 

Statistieken Be Quick 1887 JO15-2 - HS'88 JO15-1 / 29-9-2020

37' Bram Mulder schot op goal

37' Bram Mulder goal gescoord

51' Goal gescoord (Be Quick)

60' Goal gescoord (Be Quick

 

Statistieken HS'88 JO15-1 - Gorecht JO15-1 / 3-10-2020

2' Goal gescoord (Gorecht)

19' Daan Nieborg schot op goal

19' Daan Nieborg goal gescoord

28' Goal gescoord (Gorecht)

42' Emre Demir schot op goal

42' Emre Demir goal gescoord

46' Bram Mulder schot op goal

46' Bram Mulder goal gescoord

50' Daan Nieborg penalty

52' Sem Jansen schot op goal

52' Sem Jansen goal gescoord

53' Goal gescoord (Gorecht)

55' Daan Nieborg schot op goal

55' Daan Nieborg goal gescoord

 

Geen wedstrijdverslagen gevonden
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!