Eikenlaan 292
9741EW
GRONINGEN
tel. 050-5734538

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd van HS’88 tegen Mamio uit Groningen op het programma. Er waren vele toeschouwers uit Hoogezand naar Groningen gekomen om hun ploeg aan te moedigen. Mamio staat gedeeltelijk op de 1e plaats in de competitie en willen natuurlijk kampioen worden. Mamio begon de wedstrijd dan ook met veel energie en aanvallen en in de 3e minuut wisten zij uit een corner al te scoren, 1-0. 3 minuten later kwam een schot van Mamio tegen de paal. Mamio bleef in de 1e helft de betere ploeg. HS’88 kreeg ook een paar kansjes, in de 36e minuut werd de kopbal van Arno Oosterhof knap gered door de keeper van Mamio. In de 40e minuut was Mamio die een knappe aanval opzette, maar Lukas wist erger achterstand te voorkomen. In de 42e en 44e minuut werd het toch nog 3-0 voor Mamio. Dat de ruststand niet groter dan 3-0 was, was mede te danken door uitstekend keeperswerk van Lukas Wijma. Na de rust kwam HS’88 beter in de wedstrijd en ging het ook gelijk op wat kansen betrof. In de 60e minuut werd een schot van Yorik van Dam gestuit door de verdediging en in de rebound maakte Arno Oosterhof 3-1. In de 71e minuut probeerde Yorik nog een keer met een schot op doel en werd door de keeper van Mamio knap uit het doel geslagen.  In de 74e minuut ging Sven Rosevink alleen op het doel af, maar deze kans benutte hij niet, de bal ging naast en zo werd de uitstand 3-1. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Van der Heijden. De volgende wedstrijd is op zaterdag 13 mei, een thuiswedstrijd tegen SIOS uit Sauwerd, aanvang 14.30 uur.