Concourslaan 1
9727KC
GRONINGEN
tel. 050-5252954

Zaterdagmiddag stond de 19e competitiewedstrijd op het programma uit tegen de hekkensluiter SC Stadspark uit Groningen.De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter S van Vugt.

Het bleek al gauw dat HS’88 de bovenliggende partij was, ondanks dat er vijf basisspelers geblesseerd zijn en aan de zijkant de spelers aanmoedigden. HS’88 liet de bal sneller rondgaan en creëerde verschillende mooie kansen. Zo was het in de 12e minuut dat Arno Oosterhof een goed schot op de goal van Stadspark loste maar de keeper stond zijn mannetje. Drie minuten later was het weer Arno Oosterhof die net over schoot. Een doelpunt kon niet uitblijven gezien de krachtsverhoudingen.
Het was in de 17e minuut toen Rens Hartingsveld een mooie assist gaf aan Arno Oosterhof die perfect inschoot en daarmee de 0-1 scoorde. Een minuut later was het al 0-2 een corner werd door Arno Oosterhof ingekopt. Daarna werd het prijsschieten in de 25e minuut een assist van Sven Rosevink werd weer ingeschoten door Arno Oosterhof. Arno had binnen 25 minuten de Hattrick al te pakken. Er werd voor de rust nog gescoord door Sven Rosevink in de 35e minuut 0-6.

Na de rust werd er weer volop gescoord in de 50e minuut door Sven Rosevink 0-7, in de 52e minuut Rens Hartingsveld 0-8, in de 57e minuut Sven Rosevink 0=9, Wesley Bakker 0-10 en de pas ingevallen klaas Swiersema maakt de 0-11 in de 75e minuut. Dit was ook de eindstand. Er werden nog een vijftal kansen onbenut gelaten. Scheidsrechter Vugt had vanmiddag een makkie. Het was vanmiddag een mooie teamprestatie. Na vier nederlagen was dit wel weer een verademing en kon HS’88 de vijfde plaats op de ranglijst consolideren. Met deze uitslag werd het doelsaldo behoorlijk opgekrikt naar 32. Volgende week speelt HS’88 thuis tegen De Heracliden aanvang 14.30 uur, iedereen is van harte welkom op het sportpark De Kalkwijck.