HS'88 verliest met 0-1 van de Heracliden

Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

Afgelopen zaterdag stond de voetbalwedstrijd HS’88-De Heracliden op het programma. Voor HS’88 was het belangrijk om te winnen om eventueel nog een plek te veroveren in de nacompetitie. De Heracliden was naar Hoogezand gekomen om punten te verdienen in strijd tegen degradatie. Om 14.30 uur begon de wedstrijd onder leiding van de scheidsrechter, Jan Willem Roesink. Na 5 minuten was er een aanval van De Heracliden, er werd door HS’88 slecht verdedigd en schoot Kevin Jaarsma de bal in het doen, 0-1. Beide ploegen gaven veel strijd, waarbij HS’88 het meest in de aanval was. Rob Külsen schoot in de 21e minuut op het doel, via de keeper en paal ging de bal naast. In de 1e helft viel er verder weinig te genieten, evenals in de tweede helft. Er werd slecht gevoetbald over en weer door beide ploegen, onnodig veel balverlies en geen echte kansen. In de 74e minuut kregen De Heracliden nog een kans, maar Lukas Wijma voorkwam HS’88 voor een grotere achterstand. Na 90 minuten floot Roesink voor het einde van de wedstrijd. De vele meegereisde supporter van De Heracliden waren blij met deze 3 punten. De aanwezige HS’88 supporters waren van mening dat, als er nog een uur langer werd gevoetbald, ook niet door HS’88 zou worden gescoord. Het zat er niet in deze middag. Het enige positieve was, dat het prachtig weer was deze middag. Zaterdag, 30 april, staat de uitwedstrijd tegen Mamio op het programma, aanvang 14.30 uur.