HS’88 verliest nipt tegen koploper Holwierde 3-2

Hoofdweg 38
9905PD
HOLWIERDE
tel. 06-22388368

Zaterdagmiddag stond de tiende competitie wedstrijd op het programma uit tegen koploper Holwierde. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter J. Baron.

De wedstrijd begon direct van beide kanten aanvallend en beloofde een mooie pot te worden. Holwierde probeerde direct al een voorsprong te forceren maar HS’88 bood goed tegenstand. HS’88 kreeg in de 11e minuut een corner die goed werd genomen door Yorick van Dam en de bal perfect op het hoofd legde  van Sven Rosevink die de bal goed inkopte     0-1. een fijn begin voor de paarshemden.  Maar nog geen 2 minuten later in de 13e minuut werd een voorzet ingetikt door de spits van Holwierde 1-1. De wedstrijd was aardig in evenwicht tot dat een aanval van Holwierde in de 20e minuut door de verdediging niet adequaat werd verdedigd zodat de spits de bal met een klein lobje over de keeper van HS’88 kon tikken 2-1. Nog g 2 minuten later in de 22e minuut mocht HS’88 weer een corner nemen. Ook deze corner werd genomen door Yorick en werd super ingekopt door Arno Oosterhof 2-2. Een wedstrijd die gezien de krachtsverhoudingen aardig in evenwicht was. HS’88 kreeg nog een leuke kans voor de rust maar het schot van Arno ging net naast. Er werd gerust met 2-2.

In de tweede helft begon Holwierde met  vereende krachten om een voorsprong te forceren. Dit lukte niet het was zelfs zo dat HS’88 wat meer overwicht kreeg op de wedstrijd. Maar dit leidde niet tot doelpunten. Het was in de 63e minuut toen een aanval van Holwierde niet adequaat werd verdedigd met ook nog eens een slechte rugdekking waardoor er gemakkelijk gescoord kon worden door de spits van Holwierde 3-2. HS’88 moest zich schamen voor de manier waarop bij dit doelpunt werd verdedigd. Een cadeautje voor de koploper. Met dit doelpunt werd de winst binnengehaald en tevens de 1e periode voor de thuisploeg. HS’88 speelt volgende week thuis tegen Amicitia VMC uit Groningen aanvang 14.30 uur iedereen is van harte welkom.