Borgweg 3 A
9914PC
ZEERIJP
tel. 0596-573173

Zaterdagmiddag stond de zeventiende competitie wedstrijd op het programma. HS’88 ging op bezoek in Zeerijp tegen De Fivel. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter       P. Olthof.

Gezien de ranglijst zou  HS’88 deze wedstrijd moeten winnen. Helaas zit HS’88 in een kleine dip. HS’88 heeft te kampen met een aantal blessures op strategische plaatsen. Hierdoor wordt er weinig gescoord en wil je winnen dan moet er gescoord worden.

De wedstrijd ging gelijk op gezien de krachtsverhoudingen, toch werd in de 21e  minuut  gescoord door De Fivel vanuit een scrimmage in het doelgebied 1-0. HS’88 kreeg een mooie kans in de 23e minuut maar ondanks dat de keeper was gepasseerd kon een speler de gelijkmaker voorkomen. HS’88 had voor de rust nog wel twee keer kunnen scoren maar liet dat na. Als je zelf niet scoort dan krijg je ze om de oren en dat was dan ook zo. Het was in de 44e minuut toen De Fivel een snelle aanval inzette waar de verdediging van HS’88 geen antwoord op had. De spits van De Fivel wist een mooie voorzet af te ronden en bracht de 2-0 op het scoreboard. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust was het De Fivel die in  de eerste minuut een opgelegde kans kreeg door een verkeerde kopbal van een HS’88 verdediger en de bal met een lobje over de keeper heen tikte en de 3-0 op het scoreboard bracht. HS’88 kreeg in de 62e minuut een vrije trap te nemen net buiten het strafschopgebied Wesley Bakker nam deze vrije trap en kon worden ingekopt door Yorick van Dam 3-1. HS’88 had in de laatste 10 minuten nog wel twee keer kunnen scoren maar beide kansen werden gemist de ene hoog over en de andere tegen de lat. Het bleef 3-1 waardoor HS’88 weer met lege handen huiswaarts moest keren. Scheidsrechter Olthof moest nog 2 gele kaarten uitdelen aan spelers van De Fivel voor gevaarlijkspel. Volgende week speelt HS’88 thuis tegen DVC Appingedam aanvang 14.30 uur iedereen is van harte welkom.