Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

Zaterdagmiddag stond de achttiende competitiewedstrijd op het programma thuis tegen DVC Appingedam. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter  W. Jagt.

De ploegen waren aardig aan elkaar gewacht waardoor de wedstrijd zich merendeel afspeelde  op het middenveld. Toch was het Appingedam die in de 15e minuut een goede aanval kon afronden met een doelpunt 0-1.  Er werden maar weinig mooie kansen gecreëerd waardoor er werd gerust met een 0-1 stand voor de gasten.

Na de rust was het weer hetzelfde beeld voetbal op het middenterrein met weinig kansen. HS’88 kreeg een mooie kans om de gelijkmaker te scoren maar de kans werd niet benut waardoor het 0-1 bleef. In de eind fase in de 88e minuut werd er nog gescoord door Appingedam waardoor de eindstand 0-2 werd en bleef. HS’88 moest weer de punten inleveren. En is nu gepositioneerd in de middenmoot. Volgende week wordt er niet gevoetbald. Zaterdag 15 april moet HS’88 uit tegen Stadspark in Groningen.