GRONINGEN
tel. 050-5425583

Vandaag onder ideaal voetbalweer de 2e competitie wedstrijd.
Uit tegen FC Lewenborg in Groningen. Om 12.15 uur was de aftrap op het kunstgrasveld.
HS’88 had er zin in want al binnen 1 minuut lag de bal in het netje bij de tegenstander.
Er zouden er nog meer volgen. De tegenstander had weinig in te brengen. Zeker de eerste 20 minuten.
Van de zijde van HS’88 werd er geconcentreerd gespeeld. In het laatste deel van de 1e helft verslapte dit enigszins.
Met een 0 – 5 stand werd de rust ingegaan.
Na rust begon HS’88 redelijk. Niet zo scherp meer als voor rust. Toch werd er gescoord.
Bij de 0 – 8 tussenstand ging het minder. Er werd slordig gespeeld. Er werd slap overgespeeld.
Waardoor de tegenstander vaker dan nodig balbezit had. Het leverde ze zelfs 2 doelpunten op.
Gelet op de stand niet verontrustend maar onnodig.
In de laatste 10 minuten stelde HS’88 weer orde op zaken. Door nog 2 keer te scoren en beter spel te laten zien.
Met 2 – 10 op het score bord floot de scheidsrechter na 2 x 35 minuten af voor het einde.