HS’88 wint eerste competitiewedstrijd 0-4

Sint Gerardusstraat 250
7825TW
EMMEN
tel. 0591-626310

Zaterdagmiddag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma uit tegen Angerslo op het sportpark Meerdijk Noord in Emmen. Het was scheidsrechter Hadders die deze eerste competitiewedstrijd leidde. Na het eerste fluitsignaal bleek al gauw dat HS’88 een overwicht had en ook het betere van het spel. Het was dan ook in de 12e minuut toen Rob Kulsen vanaf rechts een mooie voorzet gaf die door Rens Hartingsveld werd ingeschoten 0-1. Het was in de 30e minuut toen Yorick van Dam een mooie kans kreeg maar hij zag zijn bal net voorlangs gaan. Daardoor bleef de ruststand op een matige 0-1 stand staan. HS’88 had gezien het speloverwicht meer moeten scoren.

Na de rust was het in de 55e minuut weer raak, het was Joey Kats die de 0-2 scoorde. Daarna speelde HS’88 slordig waardoor er geen mooie kansen werden gecreëerd. HS’88 wist toch nog de keeper van Angelslo te testen maar redde tot tweemaal toe waardoor de stand 0-2 bleef. Het laatste kwartier bleef HS’88 goed doorgaan en was Angerslo minder scherp waardoor Miguel Korte in de 80e minuut wist te scoren 0-3. Drie minuten later was het Max Martoredjo die van dichtbij de 0-4 inschoot en daarmee de eindstand bepaalde. Ondanks een aantal geblesseerde spelers bij HS’88 werd er gemakkelijk gewonnen en kan trainer Hindrik Snijders toch een redelijk elftal in het veld brengen. Scheidsrechter Hadders floot een goede wedstrijd. Het is voor HS’88 een mooie start van de competitie.  Volgende week zaterdag 02 oktober speelt HS’88 thuis tegen Tiendveen u bent allen van harte welkom. De wedstrijd begint om 14.30 uur.