Julianastraat 85
9503LD
STADSKANAAL
tel. 0599-621815

Zaterdagmiddag stond de 18e competitiewedstrijd op het programma. HS’88 moest in Stadskanaal aantreden bij SJS. Een voor beide partijen een heel belangrijke wedstrijd. Als je wint doe je nog mee en anders is het einde verhaal.

In de eerste helft aftastend en daar bleef het bij geen kansen voor beide team met matig voetbal.

Na de rust kwam HS’88 veel beter uit de kleedkamer en was ook duidelijk de betere ploeg. HS’88 verzuimde om te scoren. Twee keer werd de lat geraakt maar scoren ho maar. Het bekende probleem bij HS’88. Vandaar zo weinig doelpunten dit seizoen. Tussen de 50e minuut en de 62e minuut vier kansen maar geen doelpunten, wel twee keer de lat geraakt.

SJS kreeg  aan het einde van de wedstrijd één kans in de 82e minuut mede door het niet adequaat verdedigen van de laatste linie van HS’88 en zowaar werd er gescoord 1-0 dit was tevens de eindstand. Voor HS’88 is dit einde verhaal om kans te maken op het kampioenschap. Ook de nacompetitie zal heel moeilijk worden. Een verloren seizoen na een flamboyante start.

Volgende week speelt HS’88 uit tegen Tiendeveen. Men mag verwachten dat deze wedstrijd gewonnen wordt gezien de ranglijst. Daarna speelt HS’88 op woensdag 11 mei thuis tegen koploper WVV uit Winschoten aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom.