Nieuweweg 6 D
9603BM
HOOGEZAND
tel. 0598-320175

HS’88 kreeg SCN uit Nieuwlande op bezoek voor de 15e competitiewedstrijd. Gezien de ranglijst zou HS’88 deze wedstrijd moeten winnen. SCN een fysiek sterke ploeg ging er fors in waardoor scheidsrechter  Gert Jan Lania  af en toe wel moest optreden. Voor de rust was HS’88 de betere voetballende ploeg. In de 12e minuut liet de keeper van SCN de bal los waardoor Miquel Korte kon profiteren en scoorde de 1-0. HS’88 heeft toch wel heel veel kansen nodig om te scoren. In de 35e  en in de 40e minuut kreeg Miquel Korte nog 2 mooie kansen, maar helaas voor de paarshemden werd zijn schot gekeerd door de keeper van SCN en de kopbal ging net naast. Na een fors duel tussen Miquel Korte en een speler van SCN ontstond er een opstootje waardoor beide spelers een gele kaart kregen. HS’88 kreeg wel de vrije trap. Het was in de laatste minuut voor de rust. Het was Justin de Groot die zich er over ontfermde en schoot van verre afstand de bal boven in de hoek en onhoudbaar voor de keeper 2-0 voor HS’88.

Na de rust had SCN de wind mee en speelde constant de lange bal met twee forse en lange spitsen waar de verdediging van HS’88 weinig grip op had. Dit leidde tot de aansluittreffer in de 79e minuut 2-1. De druk op de goal van HS’88 werd steeds groter en in de 88e was het weer raak op een eenvoudige manier werd de verdediger van HS’88 weggezet en kon de gelijkmaker gescoord worden 2-2. Het werd nog erger voor de thuis club omdat de spits van SCN Henk Jan van de Meer SCN naar de winst schoot 2-3. HS’88 kreeg vlak voor tijd nog een kans maar de bal werd van dichtbij tegen de keeper aangeschoten waardoor de bal over het doel ging. De scheidsrechter Gert Jan Lania had wat accurater kunnen optreden tegen de extreem harde tackle’s door de spelers van SCN. HS’88 had het in eigen hand maar wist de punten niet vast te houden waardoor de aansluiting met de top verloren ging. Woensdag speelt HS’88 thuis tegen Wildervank aanvang 20.00 uur.