-

Be Quick 1887 JO9-1

Groep 1 20

7 september 2019 8:45

We hadden een thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887 uit Groningen. Jayden was helaas ziek en daarom kwam JasperBeck uit JO9-2 ons team versterken.

Be Quick mocht aftrappen en ging gelijk vol de wedstrijd in. Ze konden meerdere keren op het doel schieten, maar gelukkig hadden wij een hele goede keeper. Jasper Blaak heeft meerdere keren de bal kunnen stoppen. Op een gegeven moment kan Be Quick toch achter elkaar scoren en is het al snel 0-7.

We hebben op de training goed geoefend wie op welke positie moet staan. We laten dit ook zien in de wedstrijd. Helaas is dit team zo sterk, dat we een beetje de kluts kwijt zijn.

Dan zet Jasper Beck de bal voor en maakt Bart een mooi doelpunt. Yeah we hebben gescoord. Helaas scoort de tegenstander ook weer en gaan we de rust in met 1-8.

Na de rust krijgen we nog veel doelpunten tegen. Af en toe komen we aan de bal en kunnen we richting het doel. Dit resulteert nog één keer in een doelpunt. De eindstand is 2-14, maar we hebben er het beste van gemaakt. We gaan goed oefenen met de training en vol goede moed op naar de volgende wedstrijd.