zondag
mrt292015

2 - 0 gewonnen

2-0 gewonnen

Tobias en Margre stonden in de spits

En Joel Bjarne en Mathijs stonden in het midden.

Stan en Ashly stonden als verdediging.

Joran stond in het doel.

Margre was aanvoeder en nog een ander van het meisjes team, zij moesten allebei naar Tobias zijn vader toe want hij was scheidsrechter.

Het meisjes team had de aftrap. Margre en Tobias gingen gelijk ten aanval we hadden de bal maar de tegenpartij had de bal weer afgepakt ze gingen naar ons doel ze schoten maar Joran kon hem net pakken. Iedereen riep Joran hier. Joran schoot naar Joel toe. Onder tussen werd Rayshan gewisseld met Mathijs en Thijs werd gewisseld met Margre. Toen werd het 1-0 en daarna was het ook pauze. Na de 10 minuten gingen we het veld weer op. Wij hadden de aftrap genomen de tegenpartij ging gelijk in de aanval. Maar wij waren een beetje sneller dus wij waren bij het doel gekomen Bjarne schoot maar hij ging mis. De keeper van de tegenpartij schoot de bal naar zijn team. Joel pakte de bal gelijk af met een coole actie. Joel schoot naar Thijs toe Thijs schoot de bal per ongeluk naar de verkeerde kant  de tegenpartij had daardoor de bal naar het doel gehaald maar Stan had de bal weg geschoten naar Ashly toe. Ashly schoot naar Bjarne toe Bjarne schiet naar Tobias toe en Bjarne rent naar voren Tobias schiet naar Bjarne toe en Bjarne scoort  daarna was de wedstrijd afgelopen. De penalty’s  werden genomen een paar kinderen van ons team schoot mis maar andere kinderen schoten raak . Daarna was de uitreiking van de paarse kaart Margre had een jonge uitgekozen en een ander meisje had margre gekozen.                                                                                                                                                                                        

Verslag geschreven door Margré Wetterauw

 

Er zijn ook wat foto's gemaakt, deze staan op de pagina "foto's"

 

 

donderdag
mrt262015

Zaterdag 28-03-2015 HS'88 E5 - BNC E2

donderdag
mrt262015

Zonnige zaterdag voor E5

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Stadskanaal op het programma. S'morgens de gordijnen open en wat zien we een grijze grouwe dag. Eenmaal bij het clubhuis van HS'88 begon het zonnetje een beetje door te schemeren. Maar de dreiging bleef.

Op het moment dat iedereen aanwezig was konden we vertrekken naar Stadskanaal. Onderweg dikke buien en hele donkere wolken. Zou dit dan toch een hele natte voetbalochtend gaan worden?

Eenmaal aangekomen bij SC Stadskanaal begon het zonnetje weer te schijnen en die bleef schijnen voor E5. Want eenmaal aan de wedstrijd begonnen werd er al snel gescoord door ons ( sorry ik weet even niet meer wie hoe vaak gescoord heeft want het waren er nogal wat dit keer ). Stadskanaal had eigenlijk geen schijn van kans, iedereen van E5 deed wat die moest doen, druk zetten, blijven vechten voor de bal en vooruit voetballen en mede door een goede opstelling van Robbie. Stadskanaal kwam heel af en toe bij het doel van Joran, maar die deed ook precies wat die moest doen en met veel overtuiging.

De eerste helft sluiten we af met een 4-0 voorsprong. Robbie heeft de spelers in de rust nog wel even flink toegesproken dat ze niet moeten verslappen en vooral door moeten blijven gaan met het goede spel van de eerste helft.

De eerste 5 minuten van de tweede helft was toch ietsje zwakker en daardoor kreeg Stadskanaal iets wat meer kansen. Maar zoals gezegd Stan en Ashley waren zeer goed bezig met het verdedigen. En als laatste redmiddel onze rots in de branding Joran.  Bjarne, Joel, Rayshan en Margré deden heel goed hun werk op het middenveld en Tobias en Thijs waren superscherp in de spits. Na de eerste 5 minuten van de tweede helft werd er weer scherp gespeeld en ja Tobias als je veel samenwerkt met je medespelers wordt er ook meer gescoord. Want de tweede helft maken we er zelfs 6.  We gaan het veld af met een 10-0 overwinnning.

Wat een trots gevoel voor de leiders en trainers is dit, om onze spelers zo te zien voetballen. In één woord geweldig.

Jongens en meisjes hou dit zo vol.

 

O ja het weer tijdens de tweede helft, een heeeeel klein hagelbuitje en voor de rest gewoon lekker het zonnetje die zich liet zien. Met andere woorden in alle opzichten een zeer zonnige wedstrijd voor E5.

 

Veel succes aanstaande zaterdag en hopen dat we dan nog een keer 3 punten kunnen pakken.

 

Age

 

vrijdag
mrt202015

Zaterdag 21-03-2015 Stadskanaal E4 - HS'88 E5

vrijdag
mrt202015

Spannende wedstrijd van E5 tegen Wildervank E7

Afgelopen zaterdag speelden we tegen Wildervank E7. Het was een wat koudere dag als de week ervoor, maar de spelers hadden daar geen boodschap aan en hadden er weer heel veel zin in.

Voor de wedstrijd werd de tactiek door genomen door Robbie en eenmaal op het veld was het eventjes wachten op de scheidsrechter. Hij kon zijn fluitje niet vinden en was daarom ietsje later.

De wedstrijd kon beginnen, Wildervank begon gelijk scherp aan de wedstrijd en al snel krgen we een doelpunt tegen. Robbie en Age schreeuwden vanaf de zij/achterlijn de jongens en meisjes van E5 toe, zodat ze wat feller op de bal zouden zijn. Dit gebeurde dan ook en we konden het Wildervank behoorlijk wat moeilijker te maken. Helaas brak Wildervank door en door een eerst een hele goede redding van Joran zag de spits van Wildervank in de rebound een klein gaatje en we stonden met 0-2 achter. Nog voor rust ( sorry ben even vergeten wie van ons geescoord heeft ) kregen wij een mooie kans en scoorden daar ook uit, 1-2. We gingen dan ook met deze stand de rust in.

Tijdens de rust in de kleedkamer sprak Robbie de jongens en meisjes nog even goed aan en gaf ze nog even wat goede tips. De ranja was nog maar net op en de spelers wouden al weer graag het veld op. Ze waren gretig om Wildervank toch nog even een poepie te laten ruiken.

De tweede helft begon, wij trapten af en door een harde schreeuw van Age begreep Joel dat hij de achterlijn moest gaan halen, Wat ook lukte en waardoor we een corner in in de wacht sleepten. Helaas konden we die niet gebruiken om tescoren. Maar een voorbode was het zeker, want de achterlijn werd steeds vaker gehaald en meerdere corners volgden. Helaas brak Wildervank weer een keertje door en scoorden zijn de 3-1.

Waar we trots op kunnen zijn is dat onze jongens en meisjes de moed niet opgeven en bleven door voetballen. Wat dan ook resulteerde in de aansluitingstreffer het was 2-3. Het verdere verloop van de tweede helft was gelijkwaardig, beide teams hadden genoeg kansen. Gelukkig dat we een goede keeper in het doel hebben staan die een paar mooie reddingen heeft laten zien. Maar o wat een pech, wildervank scoorde nog een keer, 2-4. Maar zoals al eerder gezegd onze spelers gaven niet op en dat loonde ook want we maakten zelf ook weer een doelpunt, 3-4. Dit was dan ook de eind uitslag.

Jongens en meisjes van E5, wat hebben jullie en veerkracht laten zien. Geweldig da julie niet opgeven en lekker door blijven voetballen.

Hopen dat we morgen de 3 punten mee naar huis kunnen nemen.

Age

 

woensdag
mrt112015

Zaterdag 14-03-2015 HS'88 E5 - Wildervank E7

woensdag
mrt112015

Eerste wedstrijd van het voorjaar 2015 voor HS'88 E5

Vandaag was onze eerste voetbalwedstrijd. Het was een uitwedstrijd tegen Heiligerlee E3.We vertrokken om 8:30 van het HS88 clubhuis. Want de wedstrijd begon om 9:30. Toen begon de wedstrijd, Heiligerlee had aftrap. In het begin van de wedstrijd gingen we nog niet echt de duels aan. Daarom had Heiligerlee een doelpunt gemaakt. En gelijk 5 minuten later had Heiligerlee nog een keer gescoord. Toen was de eerste helft bijna afgelopen, maar Heiligerlee maakte een overtreding. Wij hadden een vrije trap van best ver. Joël mocht hem nemen. Hij nam een aanloop en hij scoorde. Toen was de eerste helft voorbij. De stand van de eerste helft is 2-1. Toen gingen we naar de kleedkamer, ranja drinken. Daarna mochten we weer het veld op. De tweede helft ging veel beter dan de eerste. Maar toch kom Heiligerlee nog scoren. Maar wij hadden ook nog veel kansen. Maar geen een was raak. Toen klonk het fluitsignaal de wedstrijd zat erop. We mochten daarna allemaal nog een penalty nemen. Alleen Magre en Ashley hadden hun penalty geraakt. 


Groetjes Rayshan

woensdag
mrt042015

Zaterdag 07-03-2015 Heiligerlee E3 - HS'88 E5

zaterdag
feb072015

Indeling voorjaarscompetitie HS'88 E5 2015

Hallo sportievelingen

 

De indeling van de voorjaarscompetitie is bekend. De tijden en de teams waar jullie tegen moeten spelen staan vermeld op de volgende pagina's:  "programma", Uitslagen"en "stand". 

 

Sportieve groet

Andries, Robbie, Henk en Age

 

 

 

maandag
jan052015

Nieuwe indeling Webpagina HS'88 E5

Hallo sportievelingen

Zoals jullie kunnen zien is de webpagina van E5 een beetje aangepast. We gaan hier wat meer informatie plaatsen, zodat we jullie ook op deze manier wat meer op de hoogte kunnen houden.

Links op deze pagina zijn andere pagina's zichtbaar, waar we extra informatie hebben en gaan plaatsen. Bijvoorbeeld trainingstijden "trainingen", wie is hoe te bereiken "contact", het programma, enz.

Als er ouders zijn die nog leuke foto's hebben en deze graag willen delen met ons, dan mogen jullie die sturen naar " wetage72@gmail.com ". Dan gaan we ervoor zorgen dat deze geplaatst worden op de pagina "foto's"

 

Veel kijk en leesplezier

sportieve groet

Andries, Robbie, Henk en Age