woensdag
mrt112015

Zaterdag 14-03-2015 HS'88 E5 - Wildervank E7

woensdag
mrt112015

Eerste wedstrijd van het voorjaar 2015 voor HS'88 E5

Vandaag was onze eerste voetbalwedstrijd. Het was een uitwedstrijd tegen Heiligerlee E3.We vertrokken om 8:30 van het HS88 clubhuis. Want de wedstrijd begon om 9:30. Toen begon de wedstrijd, Heiligerlee had aftrap. In het begin van de wedstrijd gingen we nog niet echt de duels aan. Daarom had Heiligerlee een doelpunt gemaakt. En gelijk 5 minuten later had Heiligerlee nog een keer gescoord. Toen was de eerste helft bijna afgelopen, maar Heiligerlee maakte een overtreding. Wij hadden een vrije trap van best ver. Joël mocht hem nemen. Hij nam een aanloop en hij scoorde. Toen was de eerste helft voorbij. De stand van de eerste helft is 2-1. Toen gingen we naar de kleedkamer, ranja drinken. Daarna mochten we weer het veld op. De tweede helft ging veel beter dan de eerste. Maar toch kom Heiligerlee nog scoren. Maar wij hadden ook nog veel kansen. Maar geen een was raak. Toen klonk het fluitsignaal de wedstrijd zat erop. We mochten daarna allemaal nog een penalty nemen. Alleen Magre en Ashley hadden hun penalty geraakt. 


Dit verslag is geschreven door  Rayshan Dewnarain

woensdag
mrt042015

Zaterdag 07-03-2015 Heiligerlee E3 - HS'88 E5

zaterdag
feb072015

Indeling voorjaarscompetitie HS'88 E5 2015

Hallo sportievelingen

 

De indeling van de voorjaarscompetitie is bekend. De tijden en de teams waar jullie tegen moeten spelen staan vermeld op de volgende pagina's:  "programma", Uitslagen"en "stand". 

 

Sportieve groet

Andries, Robbie, Henk en Age

 

 

 

maandag
jan052015

Nieuwe indeling Webpagina HS'88 E5

Hallo sportievelingen

Zoals jullie kunnen zien is de webpagina van E5 een beetje aangepast. We gaan hier wat meer informatie plaatsen, zodat we jullie ook op deze manier wat meer op de hoogte kunnen houden.

Links op deze pagina zijn andere pagina's zichtbaar, waar we extra informatie hebben en gaan plaatsen. Bijvoorbeeld trainingstijden "trainingen", wie is hoe te bereiken "contact", het programma, enz.

Als er ouders zijn die nog leuke foto's hebben en deze graag willen delen met ons, dan mogen jullie die sturen naar " wetage72@gmail.com ". Dan gaan we ervoor zorgen dat deze geplaatst worden op de pagina "foto's"

 

Veel kijk en leesplezier

sportieve groet

Andries, Robbie, Henk en Age

 

Page 1 2