donderdag
dec052013

E5 verliest van Veendam

Vandaag moesten we spelen tegen Veendam. Gelukkig was het gehele team compleet en met de inleen van Jasper uit E2 hadden we 8 spelers. Veendam staat maar 1 plek boven ons in de poule dus we begonnen vol zelfvertrouwen.

Binnen 1 minuut stonden we helaas al op 0-1 achter door een lange afstandsschot van de tegenstanders! Dat was even schrikken. Gelukkig kon Marco binnen een paar minuten de tegengoal maken. Het werd al snel weer 1-2. Daarna kregen wij de kans op een gelijkmaker omdat er hens werd gemaakt door de tegenstanders en wij een penalty kregen. Denis nam een erg mooie penalty helaas was de keeper erg goed en kon hij deze houden. We kregen nog een paar "mooie" goals tegen zodat we met 1-5 de rust in gingen.

De 2e helft was de fut er bij ons uit en kon Veendam vrijuit op ons doel schieten! Gelukkig hadden we een sterke verdediging met Gerben, Nuur en Oscar in het doel. Uiteindelijk werd het 1-6

Hiermee staan we 7e in de poule van 10. Uiteindelijk met een goed gevoel de winterstop in.

Goed week-end allemaal!

zaterdag
nov162013

E5 verliest in spannende wedstrijd van Wildervank

Vandaag moesten we uit tegen Wildervank. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien Wildervank in de poule vlak boven ons staat. Helaas kon Nuur niet meespelen omdat hij aan zijn voet geblesseerd was. Gelukkig wou Jaden uit F5 met ons meespelen. Als dank kreeg hij direct de aanvoerdersband...

De 1e helft was Wildervank wel iets sterker maar door onze goede verdediging kregen ze er geen bal in. Pas na 15 minuten kregen ze het eerste doelpunt. Daarna waren wij sterker maar het lukte ons niet om te scoren.

In de tweede helft waren er over en weer kansen. Helaas kregen we nog een goal tegen. Uiteindelijk werd het 2-0 maar was het zeker een erg spannende wedstrijd!

Jaden dank voor het meespelen, Nuur beterschap met je voet en allemaal een goed week-end!

zaterdag
nov022013

E5 gewonnen van FVV in mooie wedstrijd!

Vandaag moesten we uit tegen FVV (Foxhol). Het was nog even spannend of de wedstrijd wel door kon gaan omdat het de nacht ervoor flink geregend had maar gelukkig hebben ze goede velden bij FVV. Helaas was Dennis ziek en Nuur afwezig zodat we maar 5 eigen spelers hadden. Met wat sms'en, app'en en bellen is het net nog gelukt 3 spelers uit E2 mee te laten spelen. Hun wedstrijd was namelijk wel afgelast vanwege de regen.

Het was een spannende wedstrijd met aan beide kanten evenveel kansen (en fouten). In de 15e minuut gaf Angelo een mooie pass aan Jasper en kon deze een prachtige goal maken! In de 2e helft hebben we het wel een paar keer moeilijk gehad maar je kan duidelijk zien dat de trainingen goed zijn. Iedere wedstrijd zie je de spelers beter spelen. Elkaar goed meehelpen en beter positiespel spelen. Klasse mannen (en trainers natuurlijk)!

Aan het einde van de westrijd riep de scheidsrechter alle spelers bij elkaar en gaf ze een compliment voor het mooie en eerlijke spel. Hij zei dat het publiek er erg van genoten had en dat was ook zo.

Al met al een mooie wedstrijd en een plekje naar boven in de poule!

Goed week-end allemaal!

zaterdag
okt262013

E5 verloren van de koploper

Vandaag moesten we spelen tegen de koploper van onze poule: Borgercompagnie E1. Helaas kon onze keeper Oscar niet meespelen en kwamen Martijn en Lorenzo niet opdagen zodat we op het laatste moment nog spelers moesten lenen van E4 (Max, Nathan en Milan hartelijk dank voor het meespelen!)

We begonnen sterk te spelen en hielden de stand de 1e 10 minuten op 0-0. Helaas gingen we toen fouten maken en iedere fout koste ons direct een punt. De ruststand werd 0-7 en eigenlijk hadden de tegenstanders maar 7 kansen gehad...

In de rust werd onze invalkeeper ook nog ziek en moesten we een keeper lenen uit het publiek (de broer van Nuur). Zijn inzet was geweldig maar helaas had hij nog nooit eerder gekeept en kregen we nog 6 doelpunten tegen. Het werd uiteindelijk 0-13

Ik ben ervan overtuigd dat als we ons eigen team compleet hadden gehad, we misschien wel verloren hadden maar ZEKER NIET met 0-13. Hopelijk zijn we de volgende wedstrijd dus wel weer compleet.

Goed week-end allemaal!

zaterdag
okt122013

1e gewonnen wedstrijd van E5 !

Het moest er een keer van komen! De laatste wedstrijden werd er steeds beter gespeeld en met name steeds beter verdedigd. Vandaag was het zo ver: GEWONNEN!!!

De eerste helft begon nog wel met een mazzelgoal van de tegenstanders. De bal was nat en glibberde zo het doel in. Vlak daarna schoot Dennis de gelijkmaker erin, daarna Angelo de 1-2 en daarna Marco de 1-3.

Na de rust kwam Hoogezand sterk terug en moesten we hard werken om geen tegengoals te krijgen. Hoogezand had 5 reservespelers en wij 0, dus de vermoeidheid sloeg ook een beetje toe.

De eindstand bleef 1-3. KLASSE GESPEELD MANNEN !!

zaterdag
okt052013

Klasse wedstrijd van E5 !!

Vandaag heeft E5 een KLASSE wedstrijd gespeeld! Alle spelers hebben hard gewerkt en kwamen dan ook met rode hoofdjes van het veld. De verdediging met Noer, Gerben en Oscar in het doel werkte goed. Soms zagen we nog wel eens een verdediger bij het doel van de tegenstanders maar dat is nog even wennen ;-)

20 minuten lang hebben we de stand op 0 - 0 gehouden, maar helaas kregen we toen een paar doelpunten achter elkaar tegen zodat het in de rust 0 - 3 stond. De 2e helft hebben we weer gevochten als leeuwen en konden Marco en Maarten een paar keer een leuke kans uitspelen, helaas zonder doelpunt. Helaas kregen te tegenstanders nog 2 "mazzelgoals" zodat de uiteindelijke eindstand 0 - 5 werd.

Van 16-0 en 15-0 naar 5-0 mannen: dit gaat de goede kant op!!

Allemaal een plezierig week-end en David en Maarten, dank voor het meespelen!

zaterdag
sep212013

E5 goede start maar slecht geeindigd

Vandaag stond de wedstrijd tegen HSC op het programma. Beide teams hadden ruim voldoende spelers dus we hebben besloten 8 tegen 8 te spelen.

We begonnen goed! Er werd goed verdedigd en na 15 minuten spelen stonden we nog maar 3 punten achter. Helaas sloeg toen de vermoeidheid toe, ging het enthousiastme er een beetje uit en kregen we het ene doelpunt na het andere om de oren. Gelukkig was onze keeper Oscar goed in vorm en heeft hij minstens 20 mooie reddingen gemaakt. Zelfs een penalty heeft hij tegen gehouden!

De uiteindelijke uitslag is 0 - 15 geworden. Niet een wedstrijd om echt trots op te zijn maar ik denk wel een hoop weer van geleerd.

Goed week-end allemaal en op naar de volgende wedstrijd!

zaterdag
sep142013

E5 hard gewerkt maar helaas dik verloren.

Het was onze eerste wedstrijd en we moesten nog even wennen aan elkaar. Natuurlijk zat het weer ook niet mee!

Dik verloren van Westerbroek maar zeker de tweede helft goed gespeeld! Als we zo de volgende wedstrijd gaan beginnen, komt het vast wel goed.

Dank voor jullie inzet en een goed week-end allemaal!

 

 

dinsdag
sep102013

Eigen site E5 van start!

Beste E5-ers,

Vanaf vandaag is onze eigen site op de homepage van HS88 van start gegaan. Het programma, de namen van alle spelers en de trainingstijden zijn er op gezet.

Binnenkort gaan we een leuke teamfoto maken en zetten we deze ook op de site. Heb je nog aanvullingen of correcities, geef die dan zo snel mogelijk aan mij door.

Laten we er een succesvol, sportief en vooral LEUK seizoen van gaan maken!

Met sportieve groet,

Nico Lockhorn
coördinator E5

dinsdag
sep102013

Welkom op de team pagina van HS'88 E5

Deze team pagina van E5 is gereed voor het nieuwe seizoen 2013/2014

Page 1 2